فروش کجلدال دستی
کجلدال دستی دستگاهی برای اندازه گیری میزان پروتئین و مقدار کمی نیتروژن است که توسط یوهان کلدال در سال 1883کشف شد. و بر خلاف کجلدال اتوماتیک تمام فرآیند های آن و اضافه شدن مواد به صورت دستی انجام می شود. این دستگاه شامل اجاق های چند خانه و سری شیشه آلات کجلدال و گیره برای نصب شیشه ها بر روی اجاق می باشد.
روش انجام آزمایش در کجلدال دستی:
آزمایش اندازه گیری پروتئین شامل 3 بخش می باشد . بخش اول شامل مرحله هضم می باشد که در این مرحله ماده غذایی در اسید سولفوریک غلیظ در حضور 2 کاتالیزور جوشانده شده که در اینجا حرارت باعث تسریع در عمل هضم می شود .
بخش دوم شامل مرحله تقطیر می باشد که در این مرحله ماده غذایی که در مرحله اول کاملاً هضم گردیده در این مرحله ازت موجود در محلول حاصل بصورت گاز آمونیاک آزاد می شود که این گاز که بصورت بخار می باشد پس از عبور از مبرد به مایع تبدیل شده و وارد اسید بوریک موجود در ارلن می شود و تشکیل بورات آمونیوم را می دهد.
بخش سوم شامل مرحله تیتراسیون می باشد که در این مرحله بورات آمونیوم تشکیل شده در مرحله قبلی را با اسید هیدروکلریک 0/1 نرمال تیتر می کنیم . پس از انجام این مراحل نوبت به محاسبات می رسد.
هلدینگ KTG
متشکل از سه شرکت:
کیمیا طب گستر – فروش تجهیزات کلینیکال
کیمیا تجهیز غرب – فروش تجهیزات آزمایشگاهی
کیمیا تجهیز سکو – طراحی و فضا سازی آزمایشگاهی
هلدینگ KTG با دیدگاه نوین One-stop labratory shop و با هدف ایجاد اعتماد و سیاست های بلند مدت در زمینه تولید و توزیع کالاهای شیمیائی آزمایشگاهی از قبیل تجهیزات آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، لوازم مصرفی، ابزار سنجش، ظروف شیشه ای و پلاستیکی آزمایشگاهی، تجهیزات ایمنی در آزمایشگاه و طراحی و فضا سازی آزمایشگاه های کشور از سال 1375 سرمایه گذاری شده است
آگهی های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی لوازم در شهر تهرانآگهی های لوازم تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در شهر تهرانچاپ دستی روی شیشه
چاپ سیلک دستی روی شیشه
طرح چاپ دستی روی شیشه