دستگاه سوکسله دستی
دستگاه سوکسله دستی دارای ویژگی های زیر می باشد:
سوکسله دستی دستگاهی است که عملیات هضم و تقطیر را بر خلاف دستگاه های سوکسله اتوماتیک به صورت دستی انجام می دهد. این دستگاه شامل اجاق ، شیشه آلات و گیره می باشد.
اجاق ها می تواند به صورت تک خانه یا چند خانه باشد و شیشه آلات نیز به نسبت آن تعداد متفاوتی دارند که توسط گیره ها بر روی اجاق ها نگه داشته می شوند و عملیات استخراج در آن ها با افزودن مواد به صورت دستی انجام می گیرد.
کمپانی electrotermal تولیدکننده ی به نام تولید شوف بالن های مخصوص سوکسله به روش دستی در انگلستان می باشد.
تئوری آزمایش دردستگاه سوکسله دستی :
اکثر دانه های روغنی حاوی 12 تا 65 درصد روغن میباشند و با توجه به درصد روغن یکی از دو روش استخراج:
1- استخراج بوسیله پرس و یا
2- استخراج به وسیله حلال و یا از هر دو روش استفاده می شود.
به این ترتیب که برای دانه هایی که درصد روغن آنها تا حدود 20 درصد باشد فقط از روش استخراج با حلال استفاده می شود, در حالیکه برای دانه های پر روغن توسط پرس و سپس استخراج توسط حلال پیشنهاد میشود.
مکانیزم فرایند استخراج روغن در حقیقت همان فرایند (Leaching) یا استخراج از درون جامد با مایع (حلال) می باشد و بر این اساس استوار است که روغن تا زمانی که حلالیت حلال که معمولا نرمال هگزان می باشد به حد اشباع نرسیده باشد در آن حل شده و از خلل و فرج دانه های روغنی خارج می شود و زمانیکه حلالیت در هگزان به حد اشباع رسید یک تعادل بین مایع خارج (میسلا) و مایع داخل جامد (روغن و میسلا) برقرار شده و به میزانی که مولکول روغن از دانه روغنی پولک شده خارج می شود به همان تعداد مولکول روغنی وارد فاز جامد می شود.
دو روش کلی :
1ـ غوطه وری کامل (Immersion) ،
2ـ تماس مداوم یا غوطه وری ناقص (Percolation)
برای استخراج روغن استفاده می شود.
عواملی از قبیل درجه حرارت، مدت زمان استخراج ، میزان حلال ، میزان رطوبت دانه،
شکل هندسی و اندازه ذرات پولک شده بر فرآیند استخراج تاثیر می گذارند.
آگهی های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی لوازم در شهر تهرانآگهی های لوازم تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در شهر تهرانچاپ دستی روی شیشه
چاپ سیلک دستی روی شیشه
طرح چاپ دستی روی شیشه