خط تولید کنسرو تن ماهی شامل مراحل فرآوری ، پختاولیه ، پرکردن ، نمکریزی ، روغنریزی ، هواگیری ، دربندی ، میکروبزدایی و بستهبندی میباشد . ظرفیت خط تولید کنسرو تن ماهی بر مبنای تعداد قوطی بسته بندی شده در یک شیفت کاری محاسبه می شود .
خط تولید های کنسرو تن ماهی قابل تنظیم برای ظرفیت حداقلی کارگاهی تا حداکثری کارخانه هایی با چندین خط تولید می باشد.
ظرفیت های خط تولید کنسرو تن ماهی :
5 الی 7 هزار عدد قوطی در روز
15 الی 25 هزار عدد قوطی در روز
36 الی 72 هزار عدد قوطی در روز
انواع بهرهبرداریهای این خط عبارتند از:
•
کنسرو تن ماهی کلیکا در انواع روغن آفتابگردان ، زیتون
•
کنسرو تن ماهی انواع ماهی های اقیانوسی (گیدر ، هوور و ... ) در انواع روغن های آفتابگردان ، زیتون
•
کنسرو ماهی قزل آلا
•
کنسرو ماهی ساردین
•
کنسرو میگو
بسته بندی کنسرو تن ماهی در قوطی های فلزی در اوزان 80 گرمی ، 120 گرمی ، 180 گرمی ، 200 گرمی و 430 گرمی امکان پذیر است . میزان فضای مورد نیاز با توجه به ظرفیت خط و ماشین آلات مورد استفاده در آن حداقل 32 متر طول و 3 متر عرض را دارا می باشد.
ماشین آلات تولید سیمرکو برای خط تولید کنسرو تن ماهی :
•
میزکار
•
وان آماده سازی ماهی
•
اره ماهی بر
•
دیگ پخت اولیه
•
پرکن ماهی
•
نمک ریز
•
محلول ریز پنوماتیک یا دوشی
•
اگزاست
•
دربندی 4 هد اتوماتیک
•
قوطی شور بعد از دربندی
•
اتوکلاو
•
جت پرینتر و شیرینگ پک اتوماتیک یا دستی
آگهی های ماشین آلات صنعت در شهرقدسآگهی های صنعت ماشین آلات در شهرقدسسایت خرید و فروش خودرو مکانیک
خرید و فروش ماشین همراه مکانیک
سایت خرید و فروش خودرو همراه مکانیک
خرید و فروش خودرو همراه مکانیک
خرید و فروش خودرو مکانیک