عصاره مخمر معمولاً از مخمرهایی که به طور خاص در شرایط بهینه شده برای استفاده در صنایع غذایی کاشته می شوند ، حاصل می شود.
فرآیند تولید مخمر غذای خشک نسبتاً ساده است. قبل از خشک شدن درام ، مستقیماً شیر مخمر شسته شده تحت پلاسمولیز قرار گیرد. محصول حاصل مخمر غذای خشک است. این محصول دارای 30٪ ماده محلول است ، سرشار از VB ، پروتئین و فیبر غذایی ، عناصر کمیاب و غیره است. این ماده را می توان روی غذاهای سالم ، چاشنی های پودر و سایر محصولات استفاده کرد.
برای سفارش با شماره ی زیر تماس بگیرید:




آگهی های مواد شیمیایی و معدنی صنعت در تهرانآگهی های صنعت مواد شیمیایی و معدنی در تهرانچاپ عکس روی شیشه در تهران
خرید و فروش خودرو مکانیک
چاپ روی لیوان شیشه ای تهران
آموزشگاه زبان تهران
چاپ روی شیشه تهران