کاربردهای مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی:
– باعث افزایش طعم گوشت در فرآوردههای گوشتی بکار می رود.
در نوشیدنی
– مونوسدیم گلوتامات یا همان E621 به عنوان تقویت کننده طعم در نوشیدنی مانند سس سویا و پنیر برای بهبود طعم استفاده می شود.
– در صنایع کشاورزی به عنوان تقویت کننده طعم در محصولات کشاورزی / خوراک دام / مرغ استفاده می شود.
مونو سدیم گلوتامات یک طعم دهنده غذایی می باشد که بطور طبیعی در برخی از غذاهای حاوی پروتئین مانند گوشت، نخود، عصاره مخمر، سس سویا، قارچ و پنیر وجود دارد.
مونو سدیم گلوتامات یک نمک سدیم است که یک اسید آمینهی غیر ضروری است و در مواد غذایی برای تقویت طعم غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، گلوتامات از طریق فرآوری ملاس از چغندر قند و یا نیشکر و نشاسته نیز بدست میآید.
مونو سدیم گلوتامات طعم خاصی را ندارد، اما به تشدید طعم و مزه طبیعی غذاها کمک میکند. بعضی از رستورانها و تولید کنندگان از این ماده برای کمک به افزایش طعم غذا اضافه میکنند و یکی از دلایل اینکه مونو سدیم گلوتامات به غذا اضافه میشود کمک به کاهش محتوای سدیم است.
برای سفارش این محصول با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید:
فروتن
آگهی های مواد شیمیایی و معدنی صنعت در شهر اصفهانآگهی های صنعت مواد شیمیایی و معدنی در شهر اصفهانزغال خوراکی
زغال فعال خوراکی