سرفصل های دوره آموزشی تولید فرآوری و بسته بندی جوانه های خوراکی
سرفصل های این دوره شامل موارد زیر است:
انواع جوانه ها:
+جوانه حبوبات؛ شامل جوانه عدس، آزوکی، نخود، دانه سویا، ماش، لوبیای سیاه، لوبیا قرمز، نخود سبز و… است.
+جوانه گیاهان؛ شامل جوانه برنج قهوه ای، گندم سیاه، کینوآ، جو، گندم خراسان (کاموت) و تاج خروس می باشد.
+جوانه سبزیجات؛ که از گیاهانی همچون تربچه، بروکلی، چغندر، خردل، شبدر، شاهی و شنبلیله تهیه می شوند.
+جوانه دانه و مغزها؛ شامل بادام درختی، بذر تربچه، یونجه، تخم کدو، کنجد و آفتابگردان.
انتخاب و آماده سازی مکان مناسب و تهیه تجهیزات جهت تولید و فرآوری و بسته بندی انواع جوانه هـای
خوراکی غلات و حبوبات
تهیه و پاک کردن دانه های گندم، ماش و عدس
کشت و پرورش جوانه های خوراکی گندم، ماش و عدس
برداشت وجمع آوری و نگهداری از جوانه های تولید شده
فرآوری جوانه های خوراکی آماده شده
بسته بندی جوانه های خوراکی و محصولات فرآوری شده آنها بر اساس علایق مشتری و نیاز بازار
بازاریابی، فروش و بازار رسانی به موقع محصول
هدف اصلی دوره ی آموزشی
کمک به کسب درامد و کارآفرینی از طریق آموزش شیوه های مدرن تولید فراوری و بسته بندی انواع جوانه ها و کمک به احداث کارگاه و تخصیص برند
آگهی های آموزشگاه ها آموزش در شهر تهرانآگهی های آموزش آموزشگاه ها در شهر تهراننحوه کاشت بذر ریحان
نحوه کاشت چمن آکواریوم
نحوه کاشت بذر گردو چندلر
نحوه کاشت نهال بادام
نحوه کاشت بذر چمن مونت کارلو