دستگاه پخت و همزن خمیر (داغ زن) جهت پخت و آماده سازی خمیر نشاسته ، حلوا ، سمنو ، حلیم ، آش ، گلوکز، شله زرد ، مسقطی ، باسلق ، خمیر قنادی برای انواع شیرینی گردویی و نارگیلی، بامیه استفاده می گردد.
تغییر دور و تنظیم سرعت دستگاه ها:پیوسته فرمانی(در داغ زن تسمه ای گیربکسی)، دنده ای (در داغ زن دنده ای گیربکسی)،ولومی(در داغ زن اینورتری گیربکسی)
تغییر جهت چرخش پارویی (چپگرد- راستگرد) به وسیله کلید برق دستگاه و با قابلیت تنظیم ارتفاع پارویی از کف پاتیل
ظرفیت های دستگاه: 50 ، 90 ، 130 و 150 لیتری و در سایزهای بزرگ 250 و 350 لیتری
برق مورد نیاز: تکفاز 220 ولت-سه فاز 380 ولت
سوخت دستگاه: گاز طبیعی (شهری) NG یا گاز پروپان (کپسولی) LPG
جنس پاتیل: استنلس استیل 304 (نگیر)
پوشش بدنه دستگاه: کاور استنلس استیل (ضد زنگ و کاملاً قابل شستشو)- شاسی دستگاه رنگ کوره استاتیکی
سیستم حرارتی: مشعل یا اجاق سه شعله
مجهز به توری و نازل خروجی
آگهی های تولید مواد غذایی صنعت در شهر اصفهانآگهی های صنعت تولید مواد غذایی در شهر اصفهانآموزشگاه زبان آلمانی اصفهان
آموزشگاه زبان جهاد دانشگاهی اصفهان
چاپ روی شیشه در اصفهان
چاپ روی لیوان شیشه ای اصفهان
چاپ عکس روی شیشه در اصفهان