دستگاه خط کامل تولید نخودچی:
مرحله اول درجه بندی و سورت نخود که توسط دستگاه بوجاری نخود انجام می شود.
مرحله دوم تفت نخود است، تا جایی که نخود دم کشیده شود.
مرحله سوم رطوبت دهی با دستگاه مخصوص از جنس مس است.
مرحله چهارم و مهمترین مرحله پوستگیری و پخت نهایی که توسط دستگاه پوست کن صورت می گیرد.
مرحله پنجم جدا سازی نخودچی درجه 1 و 2 لپه نخودچی و پوست نخودچی می باشد.
آگهی های ماشین آلات صنعت در شهر تهرانآگهی های صنعت ماشین آلات در شهر تهرانآموزشگاه زبان تهران
چاپ روی شیشه تهران
چاپ عکس روی شیشه در تهران
چاپ روی لیوان شیشه ای تهران
آموزشگاه زبان ترکی استانبولی در تهران