TDSمتر و سختی سنج پرتابل:
کنداکتومتر و سختی سنج پرتابل همراه با مشخصات و انواع شوری سنج پرتابل جهت اندازه گیری پارامترهای آب و پساب را در این صفحه ملاحظه میفرمایید. نوع قلمی و پرتابل قابل حمل میباشند و فقط با باطری کار می کنند. به لحاظ قیمت نیز ارزانتر از مدلهای رومیزی هستند.
هلدینگ KTG ارائه دهنده انواع مولتی پارامتر ها از کمپانی های معتبر جهان میباشد.
کمپانی EZDO تولیدکننده ی انواع این دستگاه در تایوان می باشد.
ECهدایت الکتریکی چیست ؟
EC یا همان هدایت الکتریکی توانایی انتقال جریان الکتریکی توسط محلول را نشان می دهد.
TDS چیست ؟
TDS همان ذرات جامد حل شده در محلول می باشد.
رابطه EC و TDS چیست ؟
رایطه بین مقدار ذرات جامد مثل نمک یافت شده در آب با میزان هدایت آن ها رابطه ای مستقیم می باشد. بنابراین هرچه میزان ذرات بیشتر باشد ، میزان رسانایی بالا تر است. به این دلیل که زمانی میزان ذرات حل شده در آب زیاد باشد آن ها به یون تبدیل می شوند که باعث ایجاد بار مثبت یا منفی می کنند و نهایتا هدایت جریان به وجود می آید.
چگونه EC/TDS متر کار می کند ؟
دو الکترود با یک ولتاژ در محلول گذاشته می شوند و این جریانی ایجاد می کند بر اساس طبیعت هدایتی محلول. دستگاه این هدایت را می خواند و با واحد EC و یا با واحد TDS نشان می دهد .
ضریب تبدیل EC به TDS
TDS متر هدایت را می خواند و سپس دستگاه به طور اتوماتیک این مقدار را با ضریب تبدیل به TDS تبدیل می کند که به PPM نشان داده می شود.
تصحیح دمایی چیست؟
دما بر فعالیت یون های موجود در محلول تاثیر می گذارد ولی بر تمرکز یا همان تجمع آن ها تاثیر نمی گذارد. بنابراین دستگاهها با تصحیح دمایی تاثیر دما بر افزایش جریان را اصلاح می کنند.
TDS چگونه اندازه گیری می شود؟
با استفاده از مفهوم کنداکتیویتی متر ، کنداکتیویتی اندازه گرفته می شود و سپس TDS با استفاده از یک فرمول ثابت ریاضی
در دستگاه محاسبه و نشان داده می شود.
تفاوت بین میکرو زیمنس و میلی زیمنس چیست ؟
هردوی اینها واحدهای هدایت هستند . 1000 میکرو زیمنس معادل 1 میلی زیمنس می باشد.
چگونه میلی زیمنس به PPM تبدیل می شود؟
ابتدا با ضریب 1000 آن را به میکرو زیمنس تبدیل نموده سپس (با فرض ضریب 0.7) مقدار EC را در ضریب ضرب می کنیم. مثال :فرض کنید عدد خوانده شده 2.14 میلی زیمنس باشد.
آن را در 1000 ضرب نموده حاصل 2140 میکرو زیمنس می شود. حال 2140 میکروزیمنس را در 0.7 ضرب کرده حاصل 1498 ppm می شود.
برای اطلاع از قیمت انواع مختلف این دستگاه لطفا به صفحه لیست قیمت کنداکتومتر این محصول مراجعه بفرمایید.
رابطه بین EC و TDS چیست ؟
اگرچه TDS و هدایت الکتریکی یکی نیستند ولی رابطه بسیار نزدیکی بین آن ها هست. آن ها دو پارامتر مجزا هستند. TDS شامل مجموع ذرات جامد حل شده در آب می باشدو هدایت توانایی انتقال الکتریسته می باشد.
تنها روش صحیح اندازه گیری TDS ، محاسبه وزن ذرات جامد حل شده بعد از تبخیر مایع می باشد. آیا تا به حال لکه های سفید بعد از شستن لیوانی که با هوای محیط خشک شده است را دیده اید ؟
آن همان TDS است !
ذرات جرم دارند پس میتوانیم وزنشان را محاسبه کنیم. ولی اگر شما امکان محیط آزمایشگاهی را ندارید این کارعملی نیست. بنابراین می توان TDS را براساس هدایت آب تخمین زد.
با توجه به اینکه مولکول های اکسیژن و هیدروژن آب یا H2O هیچگونه بار الکتریکی ندارند و اکثر فلزات ، مواد معدنی و نمک ها بار الکتریکی دارند, با افزایش TDS هدایت الکتریکی افزایش می یابد و بالعکس.
و با توجه به میزان فلزات ، موادمعدنی و نمک های متفاوت که هدایت بیشتر یا کمتری نسبت به هم دارند, ضریب تبدیل متفاوتی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. تحقیقات نشان می دهد ضریب تبدیل را بین 0.5 تا 0.7 در شرایط مختلف می توان در نظر گرفت.
PPM ( تعداد ذرات در میلیون ) واحد اندازه گیری TDS می باشد.
uS ( میکرو زیمنس ) واحد اندازه گیری EC می باشد.
شرکت کیمیا طب گستر ارائه دهنده ی انواع دستگاه های مورد نیاز آزمایشگاه هاو صنایع مختلف می باشد. گروه K.T.G با هدف تضمین کیفی و رضایتمندی مشتریان، کالاهای مورد درخواست را از کمپانی های معتبر داخلی و همچنین کشور های اروپایی، آمریکایی و آسیایی بر اساس استاندارد مورد تایید و کیفیت بالا ، تهیه و ارائه می دهد.
تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی خود را به متخصصین و کارشناسان ما بسپارید.
همه ی محصولات دارای یک سال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش می باشند.
آگهی های تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی لوازم در شهر تهرانآگهی های لوازم تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی در شهر تهرانچاپ روی لیوان شیشه ای تهران
چاپ روی شیشه تهران
آموزشگاه زبان تهران
آموزشگاه زبان ترکی استانبولی در تهران
چاپ عکس روی شیشه در تهران