از لحاظ فنی توستر نان وظیفه ی برشته کردن نان را به وسیله ی تابش مستقیم گرمایی بر عهده دارد. (دقت فرمایید این نوع حرارت دهی مشابه حرارت ذغال چوب است و با حرارتی که توسط فر برقی (آون توستر) و یا ساندویچ ساز (اسنکر) ایجاد می شود، متفاوت است.)
برای اطلاع از محصولات دیگر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید
آگهی های تولید مواد غذایی صنعت در شهر اصفهانآگهی های صنعت تولید مواد غذایی در شهر اصفهانچاپ روی لیوان شیشه ای اصفهان
چاپ عکس روی شیشه در اصفهان
آموزشگاه زبان جهاد دانشگاهی اصفهان
آموزشگاه زبان آلمانی اصفهان
چاپ روی شیشه در اصفهان