خرید و فروش کلیه لوازم و وسایل مورد نیاز رستوران های ایرانی و سنتی ، کارکرده ( دست دوم ) و نو ( آکبند ) با شرط
برای راه اندازی رستوران سنتی با منو غذایی ایرانی ، سفره خانه ، قهوه خانه ، طباخی ، کیترینگ و تهیه غذای ایرانی و
همچنین آشپرخانه های صنعتی هتل ها ، بییمارستان ها ، مجتمع های مسکونی و تجاری ، پادگان ها ، کارخانه ها و ...
به تجهیزات زیر نیاز دارید :
انواع اجاق گاز صنعتی : کارکرده ( دست دوم ) و نو ( آکبند ) 2 شعله ، 4 شعله ، 6 شعله و 8 شعله ، رومیزی و مبله
پایه دار ، ایرانی و خارجی برند های : ای پی دبلیو ، هات رنج ، امپریال ، لوتوس
انواع سرخکن های صنعتی : کارکرده ( دست دوم ) و نو ( آکبند ) ، برقی و گازی ، مبله و رومیزی ، ایرانی و خارجی
برند های : دین ، ای پی دبلیو ، انویل ، امپریال ، هات رنج ، ام بی ام ، رمتا ، لوتوس ، هنی پنی و طرح دین
انواع گریل صنعتی : کارکرده ( دست دوم ) و نو ( آکبند ) روغنی ( تخت ) ، شیار دار ( زغالی ) ، صفحه کروم و ترکیبی
، ایرانی و خارجی برند های : ای پی دبلیو ، هات رنج ، امپریال ، لوتوس ، انویل
انواع فر دم کن برنج ( ته چین ، تهچین پز ) صنعتی : کارکرده ( دست دوم ) و نو ( آکبند ) ، مناسب برای طبخ
پرس های یک نفره ته چین ، کته کباب ، کوکو ، شیرینی و کلوچه . برقی و گازی ، تک درب و دو درب ، ظرفیت های 8 ،
10 ، 12 و 15 من . پخت برنج بدون مصرف روغن در کوتاه ترین زمان ممکن . دیواره داخلی گالوانیزه شده و جداره عایق
بندی شده با پشم شیشه که مانع اتلاف گرما و در نتیجه پخت سریع تر برنج میشود .
انواع دیگ پلوپز ( چلوپز ) : دیگ مکانیزه پخت برنج و دستگاه برنج پز اتوماتیک ، 2 جداره و 3 جداره ، پخت برنج
بدون قطره ای روغن و در زمان کوتاه بدون ایجاد ته دیگ در نتیجه کاهش مصرف برنج و کاهش هزینه های مجموعه .
مدل های استوانه ای و مکعبی و همچنین مکعبی با لگن بنماری . متصل به آب شهر ، دارای شیر ورود و تخلیه آب در
نتیجه نیاز به نیروی انسانی کمتر و تسهیل روند پخت برنج . ایمنی بیشتر به دلیل داشن پیلوت و شمعک .
سایز دهانه خروجی دیگه ها عموما 63 ، 76 و 101 سانتی میباشد و در ظرفیت های 50 لیتری ( 50 تا 80 پرس ) ، 150
لیتری ( 120 تا 150 پرس ) ، 250 لیتری ( 200 تا 230 لیتر ) ، 350 لیتری ( 300 تا 330 پرس ) و 400 لیتری ( بالاتر از
350 پرس ) .
انواع دیگ خورشت پز : استوانه ای ( گرد ) و مکعبی ( مربع ) برای پخت حجم زیاد خورشت ها ، آش ها در ظرفیت
های 150 لیتر ( 300 نفر ) ، 250 لیتر ( 500 نفر ) و 400 لیتر ( 700 نفر ) دارای محفظه پخت پرسی و سوپاپ اطمینان .
بدون نیاز به روغن ، پخش حرارت یکسان در سرتاسر دیگ که مانع ته گرفتن و سوختن غذای درون دیگ میشود .
دیگ های خورشت پز عموما دو جداره و سه جداره تولید میشوند اما بنا بر سفارش مشتری تولید دیگ چهار جداره نیز
امکانپذیر میباشد . وجود لایه عایق در میان جداره های دیگ مانع اتلاف گرمای درون دیگ شده و روند پخت را سریع تر
میکند . دارای شیر ورود و تخلیه آب .
کباب پز صنعتی : انواع کباب پز های صنعتی زغالی ، گازی ، اتوماتیک ریلی و تابشی . در ابعاد استاندارد 1 و 5/1 متر (
ابعاد دیگر سفارشی ) دارای سینی تخلیه روغن .
انواع جوجه گردان ( فر جوجه گردان ) : دستگاه جوجه گردان مناسب برای پخت مرغ سوخاری و بریان در ظرفیت
های 12 ، 14 ، 16 ، 18 و 20 سیخ ، دسته دار و بدون دسته . دارای محفظه برای زغال . قابلیت استفاده از زغال مصنوعی
، طبیعی ، گاز شهری و کپسولی . دسته دار و بدون دسته . دارای موتور قدرتمند گیربکسی .
انواع فر دیزی پز : 1 سنگ ، دو سنگ و سه سنگ ، در ظرفیت های 32 ، 64 ، 96 ، 120 و 155 پرس . دو جداره
عایق بندی شده با پشم شیشه فشرده ، جداره داخلی ورق گالوانیزه ضخامت 1 میل ، تهیه چندین پرس دیزی در کمترین
زمان ممکن .
انواع تابه گردان : تابه گردان یا ماهیتابه گردان از تجهیزات بسیار کاربردی آشپزخانه های صنعتی جهت سرخ کردن هم
زمان حجم بالایی از مواد غذایی مانند مرغ ، ماهی ، سیب زمینی ، بادمجان ، کتلت ، کوکو و ... با روکش تفلون میباشد که
با داشتن قابلیت چرخش نود درجه ای حول محور تعبیه شده در آن تخلیه روغن را بسیار آسانتر میکند . در ظرفیت های 80
، 100 ، 120 و 140 لیتر . ایرانی و ایتالیایی .
برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و یا دریافت لیست قیمت لوازم و تجهیزات مورد نیاز رستوران ایرانی و سنتی با ما تماس بگیرید .
آگهی های لوازم صنعتی صنعت در شهر تهرانآگهی های صنعت لوازم صنعتی در شهر تهرانتخمین قیمت خودرو کارکرده همراه مکانیک
محاسبه قیمت خودرو کارکرده همراه مکانیک
Hamrah Mechanic قیمت کارکرده
ساخت مهر سنتی
همراه مکانیک قیمت خودرو کارکرده