پودر سوخاری یا آرد سوخاری به دو روش مختلف تولید میگردد یکی بروش سنتی از نانهای حجیم شده و پخت داخل فر و دیگری به روش اکستروژن . در روش اول آرد پس از خمیر گیری داخل فر رفته و در برابر حرارت قرار میگیرد و پخت و سپس خشک کردن انجام شده و بعد از آن اسیاب مخصوص انرا بشکل پودر در آورده آرد سوخاری تولید میگردد. آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند . در روش دوم که فرآیند اکستروژنی بصورت کانتینیوس بوده و روش نوینی میباشد بعد از تولید نان توسط اکسترودر به خشک کن میرود و سپس توسط آسیاب مخصوص بشکل ارد سوخاری با ابعاد و بافتهای گوناگون آسیاب میشود. یکی از این محصولات تولید آرد سوخاری پانکو میباشد که بصورت آرد سوخاری سوزنی تولید میگردد.
واحد فروش و مشاوره شرکت فروزان فام فجر به مدیریت آقای محمد حسن پورآقا
شماره های تماس :
09141... [نمایش کامل]
09144... [نمایش کامل]
09214... [نمایش کامل]
آگهی های ماشین آلات صنعت در تبریزآگهی های صنعت ماشین آلات در تبریزچاپ مش روی شیشه در تبریز
آموزشگاه زبان تبریز
چاپ روی شیشه تبریز
چاپ روی شیشه در تبریز
آموزشگاه زبان چیت سازان تبریز