مادهای است نسبتاً اسیدی با ۴/۱ = PH و خاصیت بافری و تصفیهکنندگی که از آن بهعنوان یک مادۀ نگهدارنده و برای ورآوردن خمیر استفاده میکنند. هر ۱۵ گرم این ماده و دَمای ۲۵ درجۀ سانتیگراد در ۱۰۰ میلی لیتر آب حل میشود.
در افزودن به کنسرو ماهی با منیزیم ترکیب میشود و باعث کاهش تشکیل بلورهای نامطلوب منیزیم آمونیم فسفات هگزا هیدرات میشود. همچنین برای جذب آلودگیهای فلزی به سیبزمینی فرآیند شده افزوده میشود
آگهی های مواد شیمیایی و معدنی صنعت در شهر تهرانآگهی های صنعت مواد شیمیایی و معدنی در شهر تهرانآموزشگاه زبان تهران
چاپ روی لیوان شیشه ای تهران
چاپ عکس روی شیشه در تهران
چاپ روی شیشه تهران
آموزشگاه زبان ترکی استانبولی در تهران